Sunday, 12 February 2012

Cian Dia......

Oh ! My blog.... How are u ? Cian die ye... Lame da x pedulikan blog ni.. Buzy lah.. Macam-macam aktiviti yg aku buat skrang nih.. Kini tibe masenye untuk aku buang sawang-sawang kat blog aku ni.. Huhuhu ~ 
Aku ade banyak nak cite kat blog ni.... Tapi , entah lah x tau dari mane nak mulekan... (''-.-) Tensen lak aku.. Dah lah tengah demam nih.. Aku baru je elok dari demam minggu-minggu yg lepas.. Bulan January dah demam , Febuary pun kne demam lagi.. X kan tiap-tiap bulan aku kne demam kot ! Ish ! Impossible.. Antibodi x kuat lah ni.. Ciannye aku.... (T,T) Hurmmmm... Aku redha dan pasrah...
Hari ni aku just nak merepek je.. Dah x de idea nak buat ape kat blog ni.. Ni sebab virus demam dah menyerang kat otak lah ni.. Hahaha... ( Ape laa aku ni.. ) Hmm.. Motif update entry baru ni pun just nak buang sawang-sawang ni je kat blog...<--- Perlu ke bermotif ?? 
Tengok lah tu aku mengarut je... Ish ! terok tol.. Dah lah.. Hari pun dah lewat malam ni.. Aku nak tido dulu lah.... ( Nape nak tdo dulu ? Nape x skrang je ? )  ??????? Sebelum aku jadi tukang karut baek aku tido..
Ok daa...

Gambar utk entry hari ni..PEACE !